Rüyada başkasının mezar taşını görmek

Rüyada başkasının mezar taşını görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının mezar taşını gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir veya sizi heyecanlandıran yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada mezarlık taşı görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada kırılmış mezar taşı görmek rahat geçinerek yaşayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına tabir olunur.

Rüyada mermer mezar taşı görmek ters giden işlerin düzeleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada isimsiz mezar taşı görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada mezar taşı öpmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi mezar taşını görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments