Rüyada başkasının imza attığını görmek

Rüyada başkasının imza attığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının imza attığını gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada başbakanın imza attığını görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada birinin imza attığını görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının imza attığını görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kağıda imza attığını görmek istediği makama geleceğine, ticaretin açılacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin imza attığını görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin imza attığını görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda imza atmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilekçe imzalatmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments