Rüyada birinin imza attığını görmek

Rüyada birinin imza attığını görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birinin imza attığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada başbakanın imza attığını görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin imza attığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada birinin imza attığını görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda imza attığını görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının imza attığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin imza attığını görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Rüyada evlilik imzası atmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada bir kağıda imza atmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments