Rüyada ağlayıp bayılmak

Rüyada ağlayıp bayılmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, eline geçen malları tutamayacağına, kazancının bol olacağına alamet eder.

Rüyada ağlayıp bayılmak gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada ağlayıp bayılmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak bayılmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlarken bayılmak isteklerinin erteleneceğine, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayılmak ve kusmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabasının bayıldığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının bayıldığını görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hayırlı haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun bayıldığını görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına yorulur.

Rüyada yalandan bayılmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments