Rüyada yalandan bayılmak

Rüyada yalandan bayılmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalandan bayılmak gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada yalandan bayılmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalandan uyumak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yalandan namaz kılmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yalandan hamile olduğunu söylemek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yalandan gülmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, diplomalı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada yalandan ağlamak rahat bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulur.

Rüyada yalandan evlenmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yalandan hasta olmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments