Rüyada başkasının evin yıkıldığını görmek

Rüyada başkasının evin yıkıldığını görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek yönetici makamına geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek yeni fırsatlar sunulacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının evinin yıkıldığını görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada evinin yıkılacağını duymak bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada komşunun evinin yıkıldığını görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin evinin yıkılmasını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin merdiveninin yıkıldığını görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek sorunların üstesinden geleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Özcan

Merhaba ,
Ruyamda ufak bir deprem oldugunu hissediyorum esimle salondayiz. Disari bakiyorum perdeyi acip ve gordugum yikilmis evler oluyor tam karsimda. Bizim binamiz yikilmamis . Disari cikiyoruz metro istasyonuna gidiyoruz orada bana esim iki tane zar veriyor ve karsimdaki kadina vermemi istiyor . Kadin asyali bir kadin, ya endonezya ya da hintli gibi hissediyorum

Nermin

Merhaba rüyamda rahmetli kayınpederimi evinin ,hepimiz içindeyken yıkıldığını gordüm ne anlama gelir

bekir yücel

Merhaba rüyamda bir yakınımın evinin yıkıldıgını ve yerinde olmadğını gördüm ne anlama gelir saygılar

Çetinkaya

Rüyamda büyük bir ev yıkıldı ve önünde inekler vardı onlarda öldü komple gitti