Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına delalet eder.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek bunalıma gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hızlanacağına alamet eder.

Rüyada depremde kendi evinin yıkıldığını görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulur.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments