Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak maddi olarak güç kazanacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Rüyada çok merdiven çıkmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak variyetini çoğaltacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan merdivenle çıkmak bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Rüyada merdivenleri çıkmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak yeni işlere atılacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments