Rüyada başkasının elinde kan görmek

Rüyada başkasının elinde kan görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kan gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada ellerinin kan olduğunu görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada elinin kan olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri kan içinde görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde kan görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerini kanla yıkamak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eli yüzü kan görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada ellerinde kan görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, takdir edileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun elinde kan görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments