Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Olaylar canlanabilir.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek çok üst mevkilere geleceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek işsizseniz işe gireceğinize, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek kredi çekileceğine, huzurunun eski haline döneceğine işaret eder.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments