Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek alın terinin karşılığını alacağına, maddi kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments