Rüyada yeni bir ceket giymek

Rüyada yeni bir ceket giymek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, sağlık sorunlarının geçici olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir ceket giymek gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada yeni deri ceket giymek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada yeni bir ceket giymek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeni ceket giymek büyük bir tartışma yaşayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni deri ceket görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir ceket almak neşesini kaçıracağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın ceketi giymek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sermayesinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ceket giydiğini görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ceket giymek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments