Rüyada başkasının ceketini giymek

Rüyada başkasının ceketini giymek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, zor günlerin sona ereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ceketini giymek gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Rüyada birinin ceket giydiğini görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri ceket giymek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet eder.

Rüyada güzel ceket giymek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ceket giymek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bordo ceket giymek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada mor renk ceket giymek çok ünlü bir kişi olacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments