Rüyada eşinin ceketini giymek

Rüyada eşinin ceketini giymek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin ceketini giymek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Rüyada süslü ceket giymek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada renkli ceket giymek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada uzun ceket giymek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kareli ceket giymek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin ceketini giymek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak ceket giymek çektiği yokluğun unutulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments