Rüyada başkasının balık tuttuğunu görmek

Rüyada başkasının balık tuttuğunu görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, anne babaya müjde verileceğine, işlerinin düzeleceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Göze çarpan veya önemli bir konu sizin lehinize ilerleyebilir.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş balık görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık tuttuğunu görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada balık tutan görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin balık tuttuğunu görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet eder.

Rüyada balık tutanları görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments