Rüyada balık tutan görmek

Rüyada balık tutan görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, huzurun kaçacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, durgun giden işlerin açılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yarınlara bakacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık tutan gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek duymadığı sözleri duyacağına, sağlık sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek borca batacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük balık tutanı görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş balık görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işaret eder.

Rüyada balık tuttuğunu görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments