Rüyada başkasının bahçesini sulamak

Rüyada başkasının bahçesini sulamak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yeni adımlar atacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada başkasının bahçesini sulamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gönüllü olarak da ihtiyaç duyulan yerlere müdahale gerçekleştirebilirler.

Rüyada bahçe sulamak çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyve bahçesi sulamak kişinin sıkıntıların artacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalettir.

Rüyada bağ bahçe sulamak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bahçeyi sulamak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bahçe suladığını görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe suladığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına inanılır.

Rüyada hortumla bahçe sulamak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hülya

Zengin hatrı sayılır bir kişinin bahçesini suladım bu kişinin ineği vardı daha sonra sütünü yoğurt yapıyor tabak tabak yoğurtlar sonra yoğurtlar ziyan olduğunun düşünmesi sonucu ineğini kestiriyor sonra büyük bir patlama oluyor yer altında çalışan kişiler ölüyor