Rüyada hortumla bahçe sulamak

Rüyada hortumla bahçe sulamak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kazancının çok düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortum sulamak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada hortumla etrafı sulamak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla evi sulamak mal mülk sahibi olunacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Rüyada hortumla toprak sulamak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada hortumla çiçek sulamak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada hortumla duvar sulamak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ferahlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments