Rüyada başkasının bahçe suladığını görmek

Rüyada başkasının bahçe suladığını görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sorunlarının son bulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada başkasının bahçe suladığını gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Rüyada bahçe sulamak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada bahçede çiçek sulamak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Rüyada meyve bahçesi sulamak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze bahçesi sulamak takdir toplayacak işler yapacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla bahçe sulamak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bağ bahçe sulamak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada bahçe suladığını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments