Rüyada başkasının ayağı kırık görmek

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işlerinin çok iyi olacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, suç işleyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının ayağı kırık gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, onu dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırık ayakla yürümek işten ve güçten el etek çekileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık köpek görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işarettir.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, istenmeyen olayların olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı kırık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kırık görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık ayaklı at görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments