Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, bazen fakirlik görüleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine inanılır.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments