Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek

Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, başına türlü işler geleceğine delalettir.

Rüyada başkasını saçını kestirmiş gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Rüyada saçını kestirmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç ucunu kestirmek günlerinin güzelleşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kestirmeye gitmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bicimsiz saç kestirmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalettir.

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments