Rüyada başkasını kavga ederken görmek

Rüyada başkasını kavga ederken görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına inanılır.

Rüyada başkasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga ederek ayrılmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kavga ederken görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments