Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek gözyaşına boğulacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, elinin bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek yıkılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek günden güne kazancının artacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanı kavga ederken görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada babayı kavga ederken görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada babasını kavga ederken görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments