Rüyada başkasını askere giderken görmek

Rüyada başkasını askere giderken görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, yalnız kalınacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını askere giderken gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Rüyada kendini askere giderken görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine inanılır.

Rüyada başkasını askere giderken görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, şen kahkahalar atacağına inanılır.

Rüyada kızı askere giderken görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere giderken görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kocasını askere giderken görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments