Rüyada başkasına görünmek

Rüyada başkasına görünmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına görünmek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada kapalı görünmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada mutlu görünmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü görünmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü görünce ağlamak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada zayıf görünmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada açık görünmek sıkıntılar son bulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytan görünce dua okumak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments