Rüyada başka okula gitmek

Rüyada başka okula gitmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, zararının büyük olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka okula gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada başka bir okula gitmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına rivayet eder.

Rüyada başka okula gitmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına inanılır.

Rüyada başka okulda okumak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada harp okuluna gitmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada orta okula gitmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada okula sivil gitmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir okula gitmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments