Rüyada başka bir okula gittiğini görmek

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek hem mal ve para kaybedeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir okula gittiğini gördüyseniz:

  • Kendi istediğiniz şekilde hareket etmelisiniz.

Rüyada başka bir okula gitmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada başka okula gitmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka okulda okumak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek bazı engellerle karşılaşacağına, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada okulda kavga olduğunu görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada okul çantası taşımak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments