Rüyada kendi saçının kestiğini görmek

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sermaye elde edeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kazancınızın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçının kestiğini gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işarettir.

Rüyada saçı kestirmiş görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kısacık kestirmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmeye gitmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, günden güne kazancının artacağına delalettir.

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hüsrana uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek zaaflarına kapılacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments