Rüyada saçını kendi kestiğini görmek

Rüyada saçını kendi kestiğini görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, arzuların yerine geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, zamandan da kar edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kendi kestiğini gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kel kestirmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada saçını kestirdiğini görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuaföre saç kestirmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı küt kestirmek büyük bir makama geleceğine, çok hayır duası alacağına tabir olunur.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kötü sözler duyulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments