Rüyada amcadan korkmak

Rüyada amcadan korkmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, rütbesinin artacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amcadan korkmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada amcadan korkmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, en doğru şekilde öğreneceğine yorulur.

Rüyada amcasının karısını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek insanlara küsüleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada amca eli öpmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada ölmüş amcayı görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada amcamı ölmüş görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada amcamın oğlunu görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerinin günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada kendi amcasını görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments