Rüyada gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, imkânlarını kaybedeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sorunların tek kalemde silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına yorulur.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör gözlü birini görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye tabir olunur.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, insanların birbirine kenetleneceğine yorulur.

Rüyada gözü kör bebek görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü kör olmak büyük tartışmalara gireceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada gözleri kör olmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments