Rüyada başını vurduğunu görmek

Rüyada başını vurduğunu görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başını vurduğunu gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımları olan kişilerle doğru diyaloglar kurmak gerekebilir.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başını vurduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yakın zamanda rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek zorlukların bir anda biteceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada köpek vurduğunu görmek yeni iş teklifleri alacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada babanın vurduğunu görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, düşmanından kurtulmaya işarettir.

Rüyada topa vurduğunu görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments