Rüyada başını kapanmak

Rüyada başını kapanmak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını kapanmak gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada başını kapanmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını kapandığını görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, insanları kandıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin kapandığını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapanmayı görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kapanmış kadın görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments