Rüyada kapanmayı görmek

Rüyada kapanmayı görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, onların başarıları ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapanmayı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada başkasının kapandığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret eder.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete kapanmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık olan birinin kapandığını görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada eşinin kapandığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada açılıp kapanmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kapanması görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments