Rüyada başı kopmuş tavuk görmek

Rüyada başı kopmuş tavuk görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada başı kopmuş tavuk gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Rüyada tavuk başı kesmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı kopmuş tavuk görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tavuk başı görmek malının da hiç olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada başı olmayan tavuk görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hazır tavuk görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk kesmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun kovaladığını görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk yedirmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments