Rüyada kapalı birini açık görmek

Rüyada kapalı birini açık görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı birini açık gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, içsel güvensizliklerinize alamet etmektedir.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, maddi gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı birinin açık olduğunu görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kapalı insanı açık görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık kızı kapalı görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments