Rüyada bakan görmek

Rüyada bakan görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, ömrünün de uzun olacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada bakan gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada bakanla telefonda konuşmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada bakan elini öpmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Rüyada denize bakan ev görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada adalet bakanı görmek ticaret ehli kişi olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada bakan eşi görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet eder.

Rüyada sağlık bakanı görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada fal bakan hoca görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalışma bakanı görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments