Rüyada başbakan eli tutmak

Rüyada başbakan eli tutmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işarettir.

Rüyada başbakan eli tutmak gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Rüyada başbakanın elini tutmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakan eli tutmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın ceketini tutmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakana el sallamak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakan elini sıkmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sıkıntılarının artacağına alamet eder.

Rüyada başbakanla el ele tutuşmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada başbakanın eline su dökmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments