Rüyada bardak tabak görmek

Rüyada bardak tabak görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardak tabak gördüyseniz:

  • Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tabak bardak almak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak tabak yıkamak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalettir.

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada tabak bardak görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bardak tabak kırmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bolluk içine olacağına alamet eder.

Rüyada bardak tabak görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada tabak ve bardak görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments