Rüyada bardak tabak yıkamak

Rüyada bardak tabak yıkamak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada bardak tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada bardak tabak yıkamak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işarettir.

Rüyada tabak bardak görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada cam tabak bardak görmek girilen yolda zarar edileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bardak tabak görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tabak bardak kırmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, yaşama hevesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak tabak kırmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments