Rüyada tabak ve bardak görmek

Rüyada tabak ve bardak görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak ve bardak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada bardak tabak yıkamak hedefine çok kolay ulaşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına alamet eder.

Rüyada cam tabak bardak görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada tabak bardak görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına inanılır.

Rüyada tabak ve bardak görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada bardak tabak kırmak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek kazançsız işler peşinde olmaya, onu dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada tabak bardak kırmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments