Rüyada bardağı doldurmak

Rüyada bardağı doldurmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bardağı doldurmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Rüyada bardaklara çay doldurmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağa ayran doldurmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Rüyada bardak doldurmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa çay doldurduğunu görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bardağa süt doldurmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardağı doldurmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada bardağa su doldurmak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada bir bardağa su doldurmak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments