Rüyada bir bardağa su doldurmak

Rüyada bir bardağa su doldurmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet eder.

Rüyada bir bardağa su doldurmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada bardaklara su doldurmak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Rüyada bardağa su doldurmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bardağa su doldurmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardağa su doldurmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada bir bardak su doldurmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bardağa ayran doldurmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardağı doldurmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments