Rüyada banyoda bulunmak

Rüyada banyoda bulunmak yaşam enerjisini geri kazanacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada banyoda bulunmak gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada banyoda bulunmak sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada tacizde bulunmak inancını bir kenara atacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binada bulunmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet eder.

Rüyada ricada bulunmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dini toplantıda bulunmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde bulunmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada medinede bulunmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments