Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak borçların ödeneceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, rahata erileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ününün çoğalacağına yorulur.

Rüyada hastayı ziyaret etmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek gelirinin artacağına, gelirinin eksileceğine yorulur.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Rüyada hasta ziyareti yapmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments