Rüyada yüksek yerde bulunmak

Rüyada yüksek yerde bulunmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, dünya mallarının çoğalacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde bulunmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Rüyada yüksek yerde bulunmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık yerde bulunmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran okunan yerde bulunmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde bulunmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada yüksek binada bulunmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binada bulunmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte bulunmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments