Rüyada balon oynamak

Rüyada balon oynamak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada balon oynamak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada balon oynamak ticaretinin de hızlanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada balonla oynamak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde balon görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada renkli balon görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza tabir olunur.

Rüyada havada balon görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon almak içinin kıpır kıpır olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada delik balon görmek dertlerin biteceğine, umutlarını yitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments