Rüyada balon almak

Rüyada balon almak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada balon almak gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Rüyada mavi balon şişirmek gerçek mutluluğu tadacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada köpük balon görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada balon tutmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balona binmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı beyaz balon görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, iyi halinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu balon görmek kesesinin dolacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli balon görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, evine haciz geleceğine delalettir.

Rüyada pembe balon görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments