Rüyada balkondan çarşaf silkelemek

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek her zaman hak ettiğini alacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, dertlerin artacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek onun her zaman başında olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf silkelemek aralarından su sızmayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan halı silkelemek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yün silkelemek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada toz silkelemek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalettir.

Rüyada kum silkelemek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret eder.

Rüyada soba silkelemek sorunlu zamanlar geçireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments